UslugeUKvisainSerbia pruža usluge online (I)migracionog konsaltinga klijentima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Slovenije koji žele da putuju, rade, studiraju i žive u Velikoj Britaniji.
Naš osnovni paket usluga obuhvata: • Online (I)migraciono savetovanje

  U zavisnosti od svakog pojedinačnog slučaja, savetujemo Vam kako da na pravi način aplicirate za željeni tip vize, a na osnovu razloga Vašeg putovanja i željene dužine boravka u Velikoj Britaniji, utvrđujemo za koju vrstu vize treba da podnesete zahtev. Neke od UK viza mogu imati i podvrste, u zavisnosti od razloga za putovanje u ovu zemlju.

 • Popunjavanje online zahteva za UK vizu

  Zahtevi za UK vize se popunjavaju online, putem web sajta www.visa4uk.fco.gov.uk. Formulari se razlikuju u zavisnosti od tipa vize za koju aplicirate. Kako ne biste rizikovali da popunite i predate pogrešan formular, u okviru naše usluge vršimo stručno popunjavanje online zahteva za Vas.

 • Uslužno online plaćanje

  Obrada zahteva za UK vizu se naplaćuje, a cena se određuje u zavisnosti od tipa i dužine trajanja vize. Plaćanje se vrši platnom karticom putem interneta, nakon online predaje zahteva. UKvisainSerbia vrši uslužno plaćanje bez provizije za sve svoje klijente kako bi ih rasteretila svih propratnih procedura i eventualnih poteškoća.

 • Priprema propratne dokumentacije

  Uz online zahtev, za dobijanje UK vize potrebno je pripremiti i podneti propratnu dokumentaciju koja potvrđuje činjenično stanje navedeno u samom zahtevu. Propratna dokumentacija se razlikuje u zavisnosti od slučaja i od velike je važnosti prilikom obrade podataka i donošenja odluke za vizu. Nakon višegodišnjeg iskustva u upravljanju UK viza aplikacionim centrom, naš tim je obučen da stručno posavetuje svakog aplikanata koja dokumentacija je neophodna kako bi podržala njegov zahtev za vizu.

 • Stručno prevođenje propratne dokumentacije

  Obavezno je da sva propratna dokumentacija bude na engleskom jeziku, u suprotnom zahtev za UK vizu može biti odbijen. Naša usluga podrazumeva i stručno prevođenje celokupne dokumentacije. Prevod je zvaničan, sa žigom i potpisom G Solutions Group.

 • Online zakazivanje termina

  Nakon popunjenog zahteva za UK vizu, zakazuje se sastanak za ličnu predaju zahteva, propratne dokumentacije i davanja biometrijskih podataka (otisaka prstiju i fotografije lica) u UK viza aplikacionom centru u Beogradu. Sastanci se zakazuju u periodu od 8 do 15 časova svakog radnog dana, a željeni termin je moguće zakazati najkasnije 28 sati pre termina.

 • Praćenje zahteva

  Nakon predaje u UK viza aplikacionom centru, zahtev za vizu se šalje u UKVI centar u Varšavi gde se donosi odluka da li će viza biti odobrena ili ne. Period obrade zahteva i donošenja odluke može trajati i do tri radne nedelje i sastoji se iz nekoliko faza. Naš tim prati status Vašeg zahteva tokom celog procesa, od trenutka predaje zahteva pa sve do povratka Vašeg pasoša u UK viza aplikacioni centar u Beogradu.

 • Preuzimanje pasoša u Vaše ime

  Po okončanju obrade zahteva i donošenja odluke u Varšavi, svi pasoši se šalju nazad u UK viza aplikacioni centar u Beogradu. Kako bismo rasteretili naše klijente dodatnog angažmana, naša usluga podrazumeva i preuzimanje pasoša po njegovom povratku.

 • Usluga slanja pasoša

  Po preuzimanju pasoša u Vaše ime, pasoš Vam dostavljamo na željenu adresu, bez obzira da li je ona u Beogradu ili ne. Uz pomoć kurirske službe, pasoš stiže do klijenta dan nakon preuzimanja iz viza aplikacionog centra.


Usluge naše kompanije podrazumevaju savetovanje i pripremu zahteva za UK vizu. UKvisainSerbia ni u kom slučaju ne garantuje svojim klijentima dobijanje vize za Veliku Britaniju. Donošenje odluke je isključivo u nadležnosti UKVI  centru u Varšavi.